Maak je eigen game of digitale verjaardagskaart

Leren programmeren in Scratch en andere programma’s (8-12 jr)

Bij Bijlesuur.nl starten we binnenkort met leren programmeren. Je kunt nu voor citotraining, rekenen, taal, begrijpend lezen, Engels én programmeren bij Bijlesuur.nl terecht. Jouw programmeer-les duur altijd 1,5 uur. Totaal heb je 4 lessen nodig om te kunnen programmeren. De programmeer-coach is er op woensdag van 14:00-17:00 uur en op zondag van 11:00-16:00 uur.  Soms is hij er ook op andere tijden. Kies vast 1,5 uur per week! Kun je een keertje niet, dan kun je in overleg een andere datum en tijd kiezen.  De kosten voor 4x bedragen: € 99,00

Wil je leren programmeren? Heb jij al eens geprogrammeerd en wil je nog meer leren? Kom dan naar ‘het programmeren’  van Bijlesuur.nl. De lessen worden gegeven op de Pelmolen 8 (tegenover het Racketcentrum). Coach Lukas vindt het tof als je meedoet.

We starten iedere les met een stukje theorie en daarna ga je zelf aan de slag. Alles wat je niet begrijpt of waarbij je vastloopt, helpt de programmeercoach je. Je leert te programmeren, hierbij vragen te stellen en zo ook zelfstandig door te werken. Ook voor je concentratie en doorzettingsvermogen is programmeren een goede training.

Scroll naar boven