OPENINGSTIJDEN eN VAKANTIE

Zomervakantie 2021
Wij zijn gesloten van 17 juli tot en met 30 augustus 2021. Heb je een zomertaak van school gekregen en heb je hulp nodig, bel ons dan. Bijlesuur helpt je graag.

7 dagen per week geopend
Kom altijd op je afgesproken dag(en) en tijdstip. Als je een keertje niet kunt, meld je dan 24 uur van tevoren per WhatsApp af. We plannen dan zonder extra kosten een nieuwe dag in.

  • maandag tot en met vrijdag van 13:00 – 19:00 uur
  • zaterdag van 9:00 – 14:00 uur 
  • zondag van 11:00 – 16:00 uur

De zelfstudie-stilte-ruimten tijdens de toetsweken zijn voor onze leerlingen (naast hun vaste dagdeel/dagdelen) iedere dag en weekend op afspraak geopend van 10:00-19:00 uur. Kom je voor zelfstudie dan is er GEEN coach voor je beschikbaar, wel een studieplekje.  Er worden voor zelfstudie dit jaar geen kosten in rekening gebracht.

Leerlingen komen een vaste (mid)dag per week. Deze dag mag altijd -als er plek is- worden omgeruild met een andere dag. Wij plannen je huiswerk, geven (online) 1-op-1 uitleg  en/of overhoren je (toets)stof.  

We werken Corona-proof. We dragen tot het eind van dit schooljaar een mondkapje, omdat veel leerlingen (en coaches),  nu de mondkapjesplicht versoepeld is, sneller geneigd zullen zijn om elkaar op minder dan 1,5 meter te benaderen. 

 
Scroll naar top