OPENINGSTIJDEN EXAMENPERIODE

In de examenperiode van maandag 9 mei tot en met maandag 30 mei zijn we ook in de ochtend geopend voor alle leerlingen die extra willen oefenen en leren voor de centrale examens.
Als je wilt komen, stem dit dan van tevoren met Roelie af via Whatsapp.

REGULIERE OPENINGSTIJDEN

 
  • maandag tot en met vrijdag van 13:00 – 19:00 uur
  • zondag van 11:00 – 16:00 uur 
  • zaterdag uitsluitend op afspraak geopend

Alle leerlingen komen op hun afgesproken vaste dag(en) en tijdstip. Als je een keertje niet kunt, meld je dan ten minste 24 uur van tevoren per WhatsApp af en kom binnen een week de (mid)dag inhalen. We plannen dan zonder extra kosten deze vervangende dag in. Als je binnen een week geen vervangende afspraak hebt gemaakt, brengen we de dag die je er niet was in rekening.

Leerlingen komen dus altijd een vaste (mid)dag per week. Deze dag mag binnen een week -als er plek is- worden omgeruild met een andere dag als dit beter uitkomt in verband met een toets. Wij plannen samen je huiswerk, geven je (online) 1-op-1 uitleg  en/of overhoren je (toets)stof. 

De zelfstudie-stilte-ruimtes tijdens de toetsweken zijn voor onze leerlingen (naast hun vaste dagdeel/dagdelen) iedere dag en weekend op afspraak geopend. Kom je voor zelfstudie dan is er GEEN coach voor je beschikbaar, wel een studieplekje. 

  
We werken Corona-proof. We wassen handen bij binnenkomst en dragen een mondkapje.
  
Scroll naar top