Engelse les voor 8 tot 12 jarigen

Leer alvast Engels voor de middelbare school

Bijlesuur.nl geeft Engelse les voor leerlingen van de basisschool. Engels is een belangrijke taal, omdat het zo veel gebruikt wordt maar de overgang naar de middelbare school is soms lastig. Een Engelse les duurt 1,5 uur. In 4 lessen krijg je een goeie basis voor de middelbare school. Kies vast 1,5 uur per week binnen onze openingstijden. Kun je een keertje niet, dan kun je in overleg een andere datum en tijd kiezen. De kosten voor 4x bedragen: € 99,00.

In 4x 1,5 uur ga je aan de slag met het alfabet, belangrijke werkwoorden, klok kijken en nog veel meer! We gaan niet alleen aan de slag met de theorie, maar we gaan ook luisteren om gevoel te krijgen voor de taal. Ook gaan we werken aan de uitspraak van woorden. Aan het eind van de lessen heb je een beter gevoel voor de taal, ken je meer woordjes en kun je rond sommige thema’s een gesprekje voeren.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor de Engelse lessen van Bijlesuur.nl. De lessen worden gegeven op de Pelmolen 8 (tegenover het Racketcentrum).

Scroll naar top