HOE WERKT LEREN LEREN?

Leestijd: 1 minuut

Inlogcode nodig
Je kan inloggen met een GRATIS unieke code. Nog geen inlogcode? Stuur even een mailtje naar info@bijlesuur.nl en je krijgt per omgaande je code toegestuurd. Ook als je niet op huiswerkbegeleiding bij Bijlesuur zit, kan je gebruikmaken van LEREN LEREN.
We sturen je een mailtje als we updates hebben met links en studietips die je niet mag missen. Handig toch?

Eigen uitgaven Bijlesuur
De coaches van Bijlesuur maken vaak per vak handige uitlegbladen met oefeningen. Je ziet het bij de handige link staan als het een speciale uitgave van Bijlesuur is.

Structuurblad
Het structuurblad is ook een uitgave van Bijlesuur en werkt als volgt: Je schrijft hier je vak op en de stof die je moet leren en oefenen. Daarna bedenk je hoevaak je voor het vak wilt leren en wat je gemiddelde cijfer voor dit vak is. Hierna kan je heel makkelijk per dag invullen wat je voor welk vak gaat leren of oefenen. Bij studielast vul je in hoeveel tijd je voor elk vak hebt ingepland. Ben je klaar? Dan kan je de taak afvinken. 

Checklists
Coach Noah van Os heeft voor veel vakken een verkorte checklist gemaakt over de aanpak bij het leren van toetsen. Zo kun je nog sneller en handiger aan de slag. Je kan een checklist downloaden, eventueel printen en (ook online) afvinken. Volg de stapjes!

Handige links
Hier vind je voor elk vak een verzameling van links die je meer uitleg geven of oefeningen aanbieden. Handig om te gebruiken als je de stof voor je toets nog even wilt opfrissen of oefenen!

Oefenmateriaal bij Bijlesuur
Nog niet alle oefentoetsen zijn gedigitaliseerd. Door de jaren heen is er veel oefenmateriaal gemaakt door Bijlesuur. Zit je bij Bijlesuur op huiswerkbegeleiding of op bijles voor een vak of volg je Cito-training, bijles in rekenen of in taal? Vraag aan je coach om even samen in desbetreffende map te kijken!

Maak zelf LEREN LEREN nog handiger
Heb je inhoudelijke suggesties, tips of aanvullingen, mail ons dan: info@bijlesuur.nl

Heb je al een inlogcode? Ga hier naar LEREN LEREN

Scroll naar boven