Leren voor je eindexamen

Leren voor je eindexamen
Vanaf 12 april 2021 kunnen onze examenleerlingen weer dagelijks komen leren bij Bijlesuur.nl. Je maakt eerst je planning. Je kunt gebruikmaken van onze handige schema’s. Als je tijdens het  leren vragen hebt, kunnen wij je gelijk even helpen. Het is verstandig om veel oude examens te maken en deze samen met de coach na te kijken / te bespreken. Wij hebben ook extra oefenmateriaal voor je.
 
Bijlesuur werkt samen met AthenaStudies – (online) examencursussen 
Als je nog stof van een vak stap voor stap wilt herhalen / wilt bijspijkeren met veel 1-op-1-uitleg, dan raden wij je aan om een online cursus bij AthenaStudies te volgen. Kijk op AthenaStudies.nl
Bij voldoende belangstelling is AthenaStudies bereid om de cursus bij Bijlesuur.nl te verzorgen. Vraag even aan Roelie van Bijlesuur.nl of er cursussen op stapel staan en of je kunt aansluiten.
 
Kosten
Bij Bijlesuur op locatie leren voor je eindexamen kost 30 euro per dag (10-19 uur), inclusief alle hulp, eventuele kopieerkosten, koffie, thee, drankjes en versnapering. 
Op de website van AthenaStudie.nl staan de kosten van de AthenaStudie-examencursussen voor middelbare scholieren vermeld.  
Scroll naar boven