Vacature: coach eindexamentrainingen

Wij zoeken studenten voor onze examentrainingen . Sta jij ruim boven de stof van de middelbare school? Heb je affiniteit met het helpen van scholieren? Meld je dan nu aan als coach voor onze examentrainingen. Je ondersteunt leerlingen die eindexamen (vmbo, havo of vwo) doen. Je begeleidt tijdens 2 trainingsdagen maximaal 2 leerlingen tegelijkertijd. Je geeft leerlingen extra uitleg over examenonderwerpen en bespreekt samen met de leerling examenvragen uit de oefenboeken van ExamenOverzicht. Zo draag je eraan bij dat leerlingen vol zelfvertrouwen het eindexamen in gaan. Een overzicht van de vakken waar we coaches voor zoeken vind je hier.

Wat bieden we jou:

  • Je verdient 225 euro per examentraining van twee aaneengesloten trainingsdagen (maximaal 15 uur). Vanzelfsprekend vergoeden we ook je reiskosten.
  • Ter voorbereiding op de trainingsdagen ontvang je van ons eenmalig een korte opleiding. Je krijgt een certificaat met uitgebreide omschrijving van je training.
  • Een werkplek met een gezellige sfeer.
  • Werkzaamheden die voldoening geven.
  • Goede verzorging (tijdens een trainingsdag worden lunch, snacks, koffie en thee verzorgd).

Interesse? Stuur dan een korte e-mail naar Roelie ten Kate (info@bijlesuur.nl) met daarin een korte omschrijving van jezelf: naam, leeftijd, opleiding/studie/leerjaar, een korte motivatie, een overzicht van de vakken waarin je training zou willen geven en een overzicht van de data waarop je beschikbaar bent om trainingen te geven (let op: de trainingen worden twee achtereenvolgende data (op de vrijdag, zaterdag of zondag) aangeboden, houd daar rekening mee in je beschikbaarheid). 

Scroll naar boven